Acasa Stiri112 (FOTO) Tânăr din Sângeorz-Băi rănit grav după ce și-a făcut mașina praf într-un stâlp de iluminat public din Năsăud

(FOTO) Tânăr din Sângeorz-Băi rănit grav după ce și-a făcut mașina praf într-un stâlp de iluminat public din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

Astă noapte, în jurul orei 3.00, mai multe echipaje de salvatori și polițiști au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul Grănicerilor din Năsăud (DN 17 C), în apropierea Băncii BCR. pe raza orașului.

Un tânăr de 27 de ani, din Sângeorz-Băi a pătruns pe acostament, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului conducătorul a suferit mai multe traumatisme. Echipajele SMURD de Prim Ajutor și Terapie Intensiva Mobilă au stabilizat victima și au transportat-o la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru investigații medicale amănunțite..

Șoferul nu a putut fi testat alcoolscopic datorită traumatismelor, procedându-se la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri continuă cercetările cu privire la accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal întocmit, privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Comment