Acasa Actualitate Nou la Năsăud: După Bistrița și Prundu Bârgăului, Centrul de Remodelare Corporală și-a deschis salon și în ”orașul academicienilor”!

Nou la Năsăud: După Bistrița și Prundu Bârgăului, Centrul de Remodelare Corporală și-a deschis salon și în ”orașul academicienilor”!

Publicat de Radu SÎRBU

De departe numărul 1 din județ în branșa remodelării corporale, Centrul de Remodelare Corporală Bistrița și-a extins, de câteva zile, afacerea și la Năsăud. Succesul afacerii girate de familia Daniela și Olimpiu Munte Pop vine de la tehnologiile avansate din domeniu, care asigură rezultate realmente vizibile. Astfel, la Centrele de Remodelare Corporală din Bistrița, Prundu Bârgăului și, acum, Năsăud, aparatura performantă a fost condiţia fundamentală în a mulțumi pe deplin clienții.

Aici se găsesc echipamente unice pe plan local, care asigură rezultate impresionante. ”Oferim, practic, rezultate garantate în procedurile noastre și avem echipamente pe care nu multe saloane din România le au”, ne-a spus Daniela Munte Pop, cea care a făcut cursuri de specializare în Irlanda și are o experiență profesională de peste 5 ani în Occident.

Printre serviciile oferite prin grija terapeuților profesioniști Daniela și Olimpiu Munte Pop se numără Terapia Bowen – formulă unică de reechilibrare neuro-musculară, ce lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic.

De asemenea, se apalică tratamentele cu ventuze, dar și Terapia Yumeiho sau pe înțelesul tuturor masajul care tratează tot trupul, respectiv:

  • Rearanjare posturală;
  • Detensionare musculară;
  • Nevralgii;
  • Reflexoterapie;
  • Sedentarism;
  • Stimularea masei musculare;
  • Recuperarea capacității de mișcare și efort a sportivilor;
  • Recuperarea pacienților care au suferit imobilizări prelungite.

Centrul de Remodelare Corporală din Năsăud funcționează la salonul de pe Bulevardul Grănicerilor, nr. 24 (lângă Lidl), la etajul1.

Telefon de
contact 0740 932 564
SALON DIVINE BODY
Pagina Facebook: Centrul de Remodelarecorporala și Terapii sau Danutza Mp Nechiti.

Nu uitați! Centrele de Remodelare Corporală din Bistrița, Prundu Bârgăului și, acum, Năsăud oferă echipamente şi tehnologii care uşurează procesul de remodelare şi câştigă încrederea celor care le trec pragul.

Related Articles

Leave a Comment