Acasa Stiri112 (FOTO) Comuna Ilva Mare este în stare de șoc după ce un localnic în floarea vârstei, tatăl a 3 copii, a murit electrocutat pe o autobetonieră

(FOTO) Comuna Ilva Mare este în stare de șoc după ce un localnic în floarea vârstei, tatăl a 3 copii, a murit electrocutat pe o autobetonieră

Publicat de Radu SÎRBU

Un tragic accident de muncă a avut loc aseară, pe raza comunei Măgura Ilvei: șoferul unei autobetoniere a murit electrocutat în timp ce își spăla cifa. Vehiculul se în apropierea unei linii de curent, arcul electric creeat fiindu-i fatal bărbatului ce își avea domiciliul în Ilva Mare. Acesta împlinise luna trecută 41 de ani, era căsătorit și tatăl a trei copilași.

Alerta a fost dată în jurul orei 21.30, după ce un coleg de-al șoferului l-a găsit în stare de inconștiență. Echipajele medicale SAJ și SMURD ajunse la fața locului nu au mai putut să-l ajute pe bărbat. Acesta avea leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

”Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc incidentul. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru efectuarea de verificări de specialitate”, se arată într-un comunicat remis redacției de către biroul de presă al IPJ BN.

Locuitorii din Ilva Mare sunt șocați de ceea ce i s-a putut întâmpla consăteanului lor, bărbat îndrăgit de toți cei care l-au cunoscut pentru hărnicie și omenie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Related Articles

Leave a Comment