Acasa Actualitate Polițiștii bistrițeni au reținut un tânăr ce a furat o mașină și nu a oprit la semnal

Polițiștii bistrițeni au reținut un tânăr ce a furat o mașină și nu a oprit la semnal

Publicat de Radu SÎRBU

În după-amiaza zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 18 ani, din Petroșani, județul Hunedoara, pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Acesta a fost depistat în municipiul Bistrița, la volanul unui autoturism care avea aplicat un număr de înmatriculare confecționat din carton, și i-au fost efectuate semnale regulamentare de oprire, însă acesta nu s-a conformat. Autoturismul a oprit în scurt timp de un alt echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul figurează ca fiind radiat din circulație. Totodată, autoturismul aparține unei femei de 34 de ani, din Bistrița și ar fi fost sustras de pe o stradă din municipiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliției Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de Biroul Rutier Bistrița, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals și furt în scop de folosință.

Related Articles

Leave a Comment