Acasa StiriSanatate Atențiune, atențiune ! Unicul cabinet de Endocrinologie din Țara Năsăudului și-a reluat activitatea într-o nouă locație din orașul Năsăud, pe strada Mihai Eminescu

Atențiune, atențiune ! Unicul cabinet de Endocrinologie din Țara Năsăudului și-a reluat activitatea într-o nouă locație din orașul Năsăud, pe strada Mihai Eminescu

Publicat de Radu SÎRBU

Constituit în urmă cu doi ani într-o premieră la nivelul orașului dar și al zonei Văii Someșului, cabinetul de Endocrinologie din Năsăud, și-a reluat de câteva zile activitatea într-un nou și modern spațiu, amplasat pe strada Mihai Eminescu, în vecinătatea restaurantului Casa Albă.

Consultațiile sunt oferite de medicul specialist clujean Andreea Cozma, în ziua de miercuri, la fiecare două săptămâni. Atenție, programările se fac la numărul de telefon 0740 247 070! Acest cabinet oferă investigații și tratament pentru Disfuncțiile Hormonale, mai precis: patologia hipotalamo-hipofizară; patologia tiroidiană (nodulii tiroidieni, hiptiroidia, hipertiroidia, gușă); ecografie tiroidiană; tulburări de metabolism al calciului și patologia patiroidiană; patologia testiculară; patologia ovariană (infertilitatea, tulburări de ciclu mesntrual, tulburările de menopauză, sindromul ovarelor micro polichistice; patologia glandelor suprarenale; obezitatea de cauză endocrină.

Totodată, la cabinetul de Endocrinologie din Năsăud se oferă servicii referitoare la diagnosticul, tratamentul și monitorizarea tratamentului în Osteoporoză.

De asemenea, în aceeași clădire de pe strada Mihai Eminescu din orașul Năsăud funcționează și un cabinet de stomatologie, deservit de medicul specialist Habic Leon Paul.

Related Articles

Leave a Comment