Acasa Actualitate Patru șoferi drogați, reținuți de polițiști!

Patru șoferi drogați, reținuți de polițiști!

Publicat de Radu SÎRBU

Patru tineri care conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența unor substanțe psihoactive, au fost reținuți pentru 24 de ore, se araă într-un comunicat remis redacției de către Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor și probatoriului administrat în mai multe dosare aflate în instrumentarea polițiștilor Biroului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în perioada 19-20 mai a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a patru tineri cercetați pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19-26 de ani, din localitățile Bistrița, Livezile și Coldău, au fost depistați și opriți în trafic pe raza municipiului Bistrița, în perioada 2 februarie-5 aprilie. Au fost testați cu aparatul Drug Test 5000, iar rezultatele au fost pozitive în toate cazurile.

Le-au fost recoltate probe biologice, iar rezultatele analizelor toxicologice au indicat faptul că se aflau sub influența unor substanțe psihoactive precum cannabis, amfetamină, methamfetamină și cocaină.

Astfel, procurorii au dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile față de cei în cauză, iar cercetările continuă de către polițiști și procurori, în vederea tragerii la răspundere penală a celor vinovați.

Related Articles

Leave a Comment