Acasa Actualitate (FOTO+VIDEO) Un pensionar din Bistrița Bârgăului a amenințat că se aruncă în aer în fața Prefecturii pentru nedreptăți legate de niște terenuri. Mascații l-au imobilizat după 3 ore de negocieri în zadar !

(FOTO+VIDEO) Un pensionar din Bistrița Bârgăului a amenințat că se aruncă în aer în fața Prefecturii pentru nedreptăți legate de niște terenuri. Mascații l-au imobilizat după 3 ore de negocieri în zadar !

Publicat de Radu SÎRBU

Este vorba de Nicolae Turja, domiciliat în comuna Bistrița Bârgăului are 74 de ani, pensionar ce reclamă nedreptăți legate de retrocedare a mai multor terenuri în comuna de domiciliu dar și în comuna Cetate.

După ce în trecut a pichetat Prefectura de mai multe ori, disperarea a făcut ca în această dimineață să se închidă în propria mașină o butelie de gaz alături ce era alimentată la baterie vehiculului, amenințând că se aruncă în aer, în fața Instituției Prefectului.

La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de la Ordine Publică și Rutieră care au asigurat și delimitat perimetrul și au evacuat autovehiculele din apropiere. În zonă au fost direcționate echipe de jandarmi, precum și echipaje medicale.

Totodată, a intervenit la fața locului o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale dar și un negociator din cadrul aceluiași serviciu.

După negocieri de circa 3 ore ce nu au dat rezultat, mascații au primit undă verde să-l imobilizeze și să-l scoată afară din autoturism, lucru ce s-a întâmplat fără a fi produse victime. Protestatarul a fost transportat la spital. El s-a ales cu un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la distrugere iar în funcție de probatoriul administrat vor fi luate măsurile legale.

Related Articles

Leave a Comment