Acasa Administrație ATENȚIUNE! În această seară, dezinsecție în Năsăud și cartierele aparținătoare. Localnicii sunt sfătuiți să țină ferestrele închise în intervalul orar 21.00 – 0:00!

ATENȚIUNE! În această seară, dezinsecție în Năsăud și cartierele aparținătoare. Localnicii sunt sfătuiți să țină ferestrele închise în intervalul orar 21.00 – 0:00!

Publicat de Radu SÎRBU

În această seară, pe raza orașului Năsăud are loc o amplă acțiune de dezinsecție, cu ajutorul unui generator de ceață termică. Primăria a anunțat că dezinsecția se va realiza între orele 21:30 și 00:00, recomandând cetățenilor să închidă ferestrele și să nu stea în raza de acțiune a generatorului de ceață termică.

Edilii spun că substanța folosită se numește Kautrin K-OTHRIN EC84, slab toxică ce este încadrată la gradul 3 de toxicitate
și este avizată de către Ministerul Sănătății. Este important de reținut că aceste substanțe nu sunt periculoase pentru albine. Pe această cale, Primăria și Consiliul Local Năsăud țin să mulțumească pentru înțelegere.

Related Articles

Leave a Comment