Acasa Stiri112 Copil de 9 ani, rănit grav de o mașină, la Anieș. S-a cerut intervenția elicopterului SMURD !

Copil de 9 ani, rănit grav de o mașină, la Anieș. S-a cerut intervenția elicopterului SMURD !

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, în jurul orei 11:00, în satul Anieș, pe DN 17:00, un copil în vârstă de 9 ani din Anieș a fost rănit grav după ce a fost lovit de o mașină condusă de o tânără din aceeași localitate.

”Echipajul B2 SAJ a preluat un copil în vârstă de 8 ani, conștient, care prezenta o fractură deschisă cu dislocarea la membrul inferior stâng, cu hemoragie, șoc traumatic, șoc hemoragic. A fost imobilizat, stabilizat, și s-a cerut intervenția elicopterului SMURD”, a transmis Ciptian Păcurar de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Ulterior surs citată a revenit cu precizarea că elicopterul SMURD nu poate interveni la solicitare, iar copilul va fi transportat la UPU Pediatrie Bistrița cu ambulanta B2 SAJ, pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul

„Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier pe raza localității Anieș.

Un autoturism condus de o femeie de 24 de ani din Anieș a accidentat un minor de 9 ani din aceeași localitate, ce se deplasa pe partea carosabilă.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Minorul a fost transportat la spital pentru continuarea investigațiilor și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier.

Related Articles

Leave a Comment