Acasa Actualitate Pe 3 iulie, Păstrăvăria-Restaurant RIN din Romuli deschide sezonul de Fine Dinning! Periodic, la acest centru al gustului vor fi găzduite degustări de mâncăruri rafinate asezonate cu multe surprize plăcute

Pe 3 iulie, Păstrăvăria-Restaurant RIN din Romuli deschide sezonul de Fine Dinning! Periodic, la acest centru al gustului vor fi găzduite degustări de mâncăruri rafinate asezonate cu multe surprize plăcute

Publicat de Radu SÎRBU

Punct culinar de reper harta turistică a județului Bistrița-Năsăud, Păstrăvăria-Restaurant RIN din comuna Romuli a pregătit și pentru acest sezon estival o serie de surprize deosebit de plăcute reunite sub conceptul de Fine Dinning, concept ce oferă gurmanzilor satisfacția unor experiențe culinare rafinate.

Primul eveniment din această serie este programat în seara zilei de sâmbătă, 3 iulie, cu începere de la ora 17:00. Preparatele din meniu vor fi selectate pentru o calitate impecabilă marca Chef Nina Rus și Chef Ionuț Georgel Belei, acesta din urmă fiind invitatul de onoare al primei gale Fine Dinning la Păstrăvăria-Restaurant RIN din Romuli.

Amfitrionii promit o seară de neuitat pe noua terasă etajată, experiența mâncării fine urmând a fi alăturată degustării renumitului vin de Lechința pe acordurile muzicale ale îndrăgitului cuplu Oana Matei și Emilian Coruț.

”Am promis, ne ținem de cuvânt!

Vă așteptăm pe 3 iulie la o seară de poveste, cu mâncare delicioasă, cu muzică bună, cu tombolă și multă voie bună!

Va fi o seară unică, cu un meniu fin, special pregătit cu mare pricepere de Chef Ionut Georgel Belei și Chef Nina Rus.

Într-un cadru inedit, la Păstrăvăria Rin veți putea gusta meniul cu care Ionuț Belei a câștigat a opta ediție a competiției Chefi la Cuțite.

Pe lângă meniul fine dining pregătit de cei doi chefi, seara va include și o degustare de vin de la Crama Vie-Vin Lechința, preparate delicioase de la Casa Jamonului, brânzeturi delicioase și surprize culinare de la Bunătățile lu’ Nina.

Ne dorim ca atmosfera să fie una cât se poate de caldă și primitoare, fiecare oaspete să se simtă special și să se bucure în liniște de o cină deosebită, așadar locurile sunt limitate și accesul se face numai pe bază de rezervare!

Mai multe detalii și rezervări puteți obține la numărul de telefon 0769780620!”, anunță organizatorii.

Related Articles

Leave a Comment