Acasa Actualitate O tânără din Năsăud s-a răsturnat cu o mașină radiată din circulație, la Pinticu. Ea n-a pățit nimic dar polițiștii i-au deschis dosar penal

O tânără din Năsăud s-a răsturnat cu o mașină radiată din circulație, la Pinticu. Ea n-a pățit nimic dar polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 29 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier fără victime, produs pe raza localității Pinticu.

O tânără de 21 de ani din Năsăud în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, prin localitatea Pinticu a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din partea stânga a direcției de mers.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că autoturismul condus de tânără este radiat din circulație.
Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând documentarea faptei.

Related Articles

Leave a Comment