Acasa Actualitate Un șofer de 19 ani, băut și drogat, a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, în Bistrița

Un șofer de 19 ani, băut și drogat, a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, în Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU

Ieri, după ora 23:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident rutier semnalat pe strada Drumul Cetății din municipiul Bistrița.

Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Mintiu a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism care era parcat regulamentar pe partea dreaptă a direcției de deplasare, care ulterior a fost proiectat în gardul unui imobil.

În urma impactului nu au rezultat răniri de persoane, înregistrându-se doar pagube materiale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul DRUGTEST 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței Cannabis. Șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii alcoolemiei și substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând documentarea faptei.

Related Articles

Leave a Comment