Acasa Stiri112 (FOTO) Toropit de căldură, șoferul unui camion a ațipit la volan și a lovit trei mașini parcate pe marginea drumului, la Feldru! ACTUALIZARE – ALCOOLTESTUL, POZITIV PENTRU ȘOFERUL AUTOCAMIONULUI!

(FOTO) Toropit de căldură, șoferul unui camion a ațipit la volan și a lovit trei mașini parcate pe marginea drumului, la Feldru! ACTUALIZARE – ALCOOLTESTUL, POZITIV PENTRU ȘOFERUL AUTOCAMIONULUI!

Publicat de Radu SÎRBU

Accident spectaculos la Feldru, în urmă o oră, din fericire fără victime. Din cauza caniculei, șoferul unui camion de transportat marfă a ațipit la volan câteva zeci de secunde suficient pentru a ieși de pe Drumul Național 17 C și a lovi trei autoturisme parcate pe marginea șoselei.

La locul accidentului a fost direcționat modulul SMURD, însă din fericire nu au fost victime ci doar pagube materiale.

ACTUALIZARE – ALCOOLTESTUL, POZITIV PENTRU ȘOFERUL AUTOCAMIONULUI! Potrivit polițiștilor, autocamionul era condus de un bărbat de 60 de ani din Dumitra.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autocamionului, a rezultat valoarea de 0.09 mg/L alcool pur în aerul expirat.
În consecință polițiștii au dispus sancționarea contravențională a bărbatului, fiind aplicată totodată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Related Articles

Leave a Comment