Acasa Actualitate Pe 21 august, pe stadionul din Năsăud, turneu atractiv de fotbal pentru veterani cu participarea Gloriei Bistrița, U Cluj, CFR Cluj și a unei selecționate a Țării Năsăudului

Pe 21 august, pe stadionul din Năsăud, turneu atractiv de fotbal pentru veterani cu participarea Gloriei Bistrița, U Cluj, CFR Cluj și a unei selecționate a Țării Năsăudului

Publicat de Radu SÎRBU

Sâmbătă, 21 august, cu începere de la ora 10:00, pe stadionul ”Progresul” din Năsăud, neobositul și inimosul Daniel Ilovan organizează un nou turneu de fotbal dedicat fostelor glorii, cu participarea celor de la Gloria Bistrița, U Cluj, CFR Cluj și o selecționată locală reunită sub titulatura Prietenii someșeni.

Ne bucurăm că vom putea organiza în acest an o noua ediție a deja tradiționalului turneu de fotbal pentru Old Boys, după ce anului trecut acesta a fost anulat din cauza pandemiei. Prin acest turneu vrem să promovăm pe foștii jucători de fotbal, printre cei care au participat majoritatea au peste 40 de ani. Pot să spun încă de pe acum că va câștiga prietenia, regăsită după un luni bune de restricții cauzate de pandemie”, ne-a declarat Daniel Ilovan – cel mai cunoscut organizator de turnee pentru Old Boys din județul Bistrița-Năsăud, fost jucător de bază al Caolinului Rebrișoara.

Sponsorii turneului de Old Boys de la Năsăud sunt: VELO PLASTIC Năsăud, EXMIRIANI Năsăud, MOLDFINEX Rebrișoara și VILACTIL Rebrișoara.

Related Articles

Leave a Comment