Acasa Administrație Primarul Nicolae Bușcoi, cu satisfacția primelor investiții finalizate în mandatul său pentru comuna Zagra

Primarul Nicolae Bușcoi, cu satisfacția primelor investiții finalizate în mandatul său pentru comuna Zagra

Publicat de Radu SÎRBU

La aproape un an de zile de când a fost ales primar al comunei Zagra, economistul Nicolae Bușcoi are satisfacția de a vedea primele investiții notabile finalizate în mandatul său.

Este vorba de noul spațiu de joacă pentru copii, edificat în perimetrul școlii din satul reședință de comună, în vecinătatea terenului de sport cu gazon sintetic, loc numai bun de petrecut zilele vacanței mari. Apoi, am finalizat lucrările de modernizare a sediului primăriei, investiție ce presupus construirea unui nou corp de clădire administrativă, amplasată chiar în spatele corpului principal al primăriei”, ne-a declarat, astăzi, primarul Nicolae Bușcoi.

Pe de altă parte, edilul a spus că aproape de finalizare sunt lucrările de edificare ale capelei mortuare din Zagra dar și cele de modernizare ale Drumului Județean 172, principala cale de acces în comună din Drumul Național 17 D. Totodată, foarte avansate sunt lucrările de refacere a infrastructurii locale afectate de inundațiile și alunecările de teren din luna februarie 2021 în satul Aluniș, acolo unde au fost avut de suferit în urma alunecărilor terenuri și gospodării.

În fine, lucrăm la canalizare dar și la stația de epurare, investiții care vor aduce un plus de confort pentru locuitorii comunei noastre”, a conchis primarul Nicolae Bușcoi.

Related Articles

Leave a Comment