Acasa Actualitate A trăznit (cu un accident auto) și s-au adunat toate pentru un șofer din Dobric: alcoolemie record, fără permis, mașină neînmatriculată, fugă din carantină!

A trăznit (cu un accident auto) și s-au adunat toate pentru un șofer din Dobric: alcoolemie record, fără permis, mașină neînmatriculată, fugă din carantină!

Publicat de Radu SÎRBU

În această dimineață, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani, din Dobric, cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost depistat aseară, în jurul orei 23.00, la scurt timp după ce ar fi fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, pe Drumul Județean 171, în localitatea Dobric. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost 1,36 mg/l în aerul expirat și i-au fost recoltate probe în vederea determinării alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat. De asemenea, acesta a părăsit locuința, deși se afla în carantină la domiciliu și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș.

Related Articles

Leave a Comment