Acasa Actualitate Doi tineri, prinși cu droguri într-o mașină, la Sângeorz-Băi. Șoferul, din Maieru, dovedit drogat în urma testării de polițiști!

Doi tineri, prinși cu droguri într-o mașină, la Sângeorz-Băi. Șoferul, din Maieru, dovedit drogat în urma testării de polițiști!

Publicat de Radu SÎRBU

Evenimentul a avut loc ieri, atunci când în urma controalelor efectuate în trafic, pe Drumul Național 17D, în Sângeorz-Băi, polițiștii Compartimentului Rutier au depistat un autoturism în care se aflau doi tineri care aveau asupra lor substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.

Polițiștii au identificat șoferul, un tânăr de 25 de ani din Maieru, cât și un pasager, un tânăr de 26 de ani din Sângeorz-Băi.

În urma controlului autoturismului, au fost descoperite și ridicate mai multe substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, respectiv un borcan în care se afla o substanță vegetală, un plic cu granule și praf, un plic cu 5 pastile, 2 plicuri cu substanță vegetală și mai multe foi și filtre pentru producerea de țigarete cât și un cântar electronic.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC-5 Cannabis. Atât șoferul, cât și pasagerul au fost conduși la spital unde li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea documentării faptei sub toate aspectele.

Related Articles

Leave a Comment