Acasa Stiri112 O femeie ruptă de beată a fost acroșată de o mașină, la Galații Bistriței! A scăpat teafără, însă nu și de o amendă de aproape 500 de lei

O femeie ruptă de beată a fost acroșată de o mașină, la Galații Bistriței! A scăpat teafără, însă nu și de o amendă de aproape 500 de lei

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un eveniment rutier semnalat pe Drumul Național 15A pe raza localității Galații Bistriței.

Un autoturism condus de o femeie de 50 de ani din Mijlocenii Bârgăului, în timp ce se deplasa pe direcția Reghin către Bistrița prin Galații Bistriței, a acroșat usor cu oglinda autoturismului o femeie de 43 de ani din localitate, care a pătruns pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

Cele două participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferiței și indicând valoarea de 1,34 mg/L alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a pietonului, conform prevederilor OUG 195/2002 cu amendă in cuantum de 435 lei.

Related Articles

Leave a Comment