Acasa StiriSport O nouă performață notabilă obținută de atleta Paraschiva Borș: medalie de bronz cu echipa României la Campionatul Mondial de Alergare Montantă din Austria!

O nouă performață notabilă obținută de atleta Paraschiva Borș: medalie de bronz cu echipa României la Campionatul Mondial de Alergare Montantă din Austria!

Publicat de Radu SÎRBU

În acest sfârșit de săptămână, profesoara Paraschiva Borș a cucerit locul al treilea, alături de reprezentativa României, în cadrul categoriei Masters a Campionatului Mondial de Alergare Montană găzduit de orașul austriac Telfes im Stubai.

Sportiva din Maieru a obținut locul 5 la individual, contribuind astfel la reușita onorantă a echipei României de a urca pe treapta a treia a podiului după reprezentativele Italiei și Germaniei. Traseul a fost unul deosebit de dificil, cu o lungime de 11,5 km și situat la peste 1.000 de metri altitudine.

Mulțumesc pentru susținere, în special familiei, măierenilor mei, clubului Datacor dar și familiei Masters ROMANIA!”, a transmis atleta bistrițeană după performanța obținută în Austria, Paraschiva Borș fiind campioană balcanică și vicecampioană EMA Road to Madeira Virtual Race Series – 10 km.

Paraschiva Borș va reprezenta România și la Campionatul European din Italia, care se va desfășura în perioada 17-18 septembrie 2021.

Related Articles

Leave a Comment