Acasa Administrație Emil Radu Moldovan: ”Castelul Teleki din Posmuș va fi unul dintre cele mai importante repere turistice din Poarta Transilvaniei”

Emil Radu Moldovan: ”Castelul Teleki din Posmuș va fi unul dintre cele mai importante repere turistice din Poarta Transilvaniei”

Publicat de Radu SÎRBU

Într-o postare pe pagina sa de socializare, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că lucrările de reabilitare și renovare de la Castel Teleki sunt realizate în proporție de 80%. Urmează să se pună la punct detalii arhitecturale și amenajarea curții interioare și exterioare.

”Lucrările de reabilitare și renovare de la Castel Teleki • Posmuș au ajuns la 80%, urmând să se pună la punct detalii arhitecturale și amenajarea curții interioare și exterioare.
Frumusețea Castelului de la Posmuș o să o puteți vedea de aproape, dacă veniți la Semimaratonul Mocăniței (2 Octombrie), un eveniment care are Startul chiar de aici, din fața Castelului. Înscrieri: https://www.mocanitatransilvaniei.ro/competitii/
Până atunci, lucrările migăloase își continuă cursul, la acest monument fiind extrem de important fiecare detaliu.
Castelul Teleki din Posmuș va fi unul dintre cele mai importante repere turistice din Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud, un pol cultural și istoric de o valoare inestimabilă.
• Continuăm munca •”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Related Articles

Leave a Comment