Acasa Administrație Astăzi, e ziua primarului comunei Nimigea, Mircea Runcan, unul dintre cei mai experimentați conducători din Bistrița-Năsăud!

Astăzi, e ziua primarului comunei Nimigea, Mircea Runcan, unul dintre cei mai experimentați conducători din Bistrița-Năsăud!

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, de Sfâtă Mărie Mică, este ziua primarului din Nimigea, Mircea Runcan. A intrat în cel de 17-lea an de când este primar și mai are la activ o experiență de 4 ani ca și viceprimar. De-a lungul acestei perioade de timp, edilul a modernizat exemplar o comună ce are în componență nu mai puțin de 8 sate.

Primarul Mircea Runcan nu s-a oprit din muncă nici măcar astăzi, echilibrându-se în fiecare zi în acest mod, asta pentru că este un om puternic, fiind unul dintre cei mai cunoscuți conducători Bistrița-Năsăud.

Pe această cale, ziarul Mesager24.ro îi transmite primarului Mircea Runcan toate gândurile bune. Ne alăturăm şi noi familiei, prietenilor şi colegilor din primăria Nimigea adresându-i cele mai sincere felicitări şi urări de bine!

Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi pentru locuitorii comunei Nimigea!

La Mulţi Ani fericiţi şi împliniţi cu realizări personale şi profesionale, domnule primar Mircea Runcan!

Related Articles

Leave a Comment