Home » AJF BN a decis să amâne reluarea Ligii a IV-a și, implicit, să nu trimită campioana județului la barajul de promovare în Liga a III-a

AJF BN a decis să amâne reluarea Ligii a IV-a și, implicit, să nu trimită campioana județului la barajul de promovare în Liga a III-a

Publicat de Radu SÎRBU
980 Vizualizari

Întrunit astăzi, Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud a luat o serie de hotărâri în ceea ce privește Liga a IV-a, în contextul pandemiei de coronavirus.

În primul rând, diriguitorii fotbalului din BN au decis amânarea disputării jocurilor restante și a ultimelor două etape din Liga a IV-a, ediția 2019-2020, din cele două serii – Sud și Nord – pentru date ce vor fi stabilite în funcție de prevederile ce vor permite desfășurarea jocurilor de fotbal la nivel amator.

Totodată, AJF BN a informat FRF de amânarea declarării echipei campioane a județului nostru din acest sezon, dar și în legătură cu hotărârea de nu participa nicio reprezentantă a județului BN la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde BN-ul ar fi trebuit să joace cu Sălajul și Maramureșul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"