Home » (EXCLUSIVITATE) Șoc și groază la Năsăud! Cunoscuta Floarea Pleș, cetățean de onoare al orașului Năsăud, a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost stâlcită în bătaie chiar în propria casă de o pensionară pe care o avea în gazdă!

(EXCLUSIVITATE) Șoc și groază la Năsăud! Cunoscuta Floarea Pleș, cetățean de onoare al orașului Năsăud, a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost stâlcită în bătaie chiar în propria casă de o pensionară pe care o avea în gazdă!

Publicat de Radu SÎRBU
2725 Vizualizari

Clipele dramatice s-au petrecut în această seară, în jurul orei 17:00, la domiciliul din Năsăud al Floarei Pleș, cetățean de onoare a urbei și președinta Cercului ASTRA Năsăud, octogenară care a fost salvată doar de intervenția unei fine de-a ei, Vica Istrate!

Aceasta din urmă a intervenit acasă la doamna Pleș la solicitarea telefonică a vecinilor care au auzit strigăte de disperare din imobil. Vica Istrate ne-a povestit că la intrarea în holul parterului casei a găsit-o pe Floarea Pleș la pământ iar deasupra era femeia pe care ea o avea în gazdă. ”Nașa Floarea a strigat atunci: ”Hai, că mă omoară!”, moment în care presupusa agresoare s-a potolit. Bătrâna era plină de lovituri la față, pe brațe și pe corp, drept pentru care am făcut apel prin 112, pentru intervenția ambulanței iar la locul incidentului a fost direcționat și un echipaj format dintr-o polițistă și un jandarm”, ne-a spus Vica Istrate.

Floarea Pleș a fost transportată la spital cu multiple traumatisme și în stare de șoc după ce toate indiciile duc la faptul că ea a fost agresată chiar în propria casă de o străină, până la urmă, pe care o adăpostea din respect și care, culmea, este și ea în etate fiind trecută de 70 de ani.

Presupusa agresoare, aflată din câte se pare sub influența băuturilor alcoolice, a fost dusă de polițiști la declarații, oamenii legii deschizând dosar penal de vătămare corporală.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"