Home » (FOTO) Amănunte despre tragedia de la Feldru. Cine sunt cei doi frați morți în casa din câmp după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

(FOTO) Amănunte despre tragedia de la Feldru. Cine sunt cei doi frați morți în casa din câmp după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Publicat de Radu SÎRBU
19768 Vizualizari

O nouă tragedie a lovit Țara Năsăudului în această seară. Doi frați din comuna Feldru, Gică Sângeorzan (32 de ani) și Viorel (Relu) Sângeorzan (28 de ani) au fost găsiți în această seară fără suflare în casa din câmp a familiei, de pe Valea Târgului din localitate, acolo unde cei doi aveau stâna de oi.

După cum ne-a relatat Iacob Sângeorzan, fostul viceprimar al Feldrului și unchiul celor doi frați, Gică și Relu au fost găsiți morți chiar de tatăl lor care a urcat la stâna de pe Valea Târgului după ce aceștia nu au mai răspuns la telefon. ”Unul era în pat iar celălalt lângă ușă, așa au fost găsiți, intoxicați cu monoxid de carbon de la soba din dormitorul respectiv”, ne-a spus Iacob Sângeorzan. Din informațiile primite, se pare că cei doi s-au pus un pic la odihnă după o zi istovitoare de lucru cu sutele de oi avute în gospodărie, în timp ce și-au pus mâncare pe foc. Au adormit și au murit intoxicați cu fumul emis în încăpere.

Alertate prin 112, echipajele de salvare nu au putut decât să constate decesul celor doi frați ciobani. Trupurile neînsuflețite au fost coborâte din zona greu accesibilă cu mașinile de teren pentru a fi transferate în mașina Medicinei Legale. În urma necropsiilor, medici legiști vor stabili cauzele care au dus la deces. Criminaliștii de la Secția 6 de Poliție Rurală Năsăud au deschis o anchetă.

Oricum, este tragedia este amplificată de faptul că cei doi tineri frați gospodari lasă în urmă 4 copilași (unul având trei și celălalt unu), moartea lor șocând întreaga comunitate a Feldrului.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"