Home » (FOTO) Tânăr de 17 ani din Rodna, preluat de elicopterul SMURD în stare gravă după ce s-a împușcat în piept

(FOTO) Tânăr de 17 ani din Rodna, preluat de elicopterul SMURD în stare gravă după ce s-a împușcat în piept

Publicat de Radu SÎRBU
6593 Vizualizari

Un apel prin 112 făcut în această dimineață, în jurul orei 8:30, solicita intervenția la un caz disperat în comuna Rodna: un localnic în vârstă de 17 ani (elev la liceul sportiv din Bistrița) a vrut să se sinucidă împușcându-se în piept cu pușca deținută legal de tatăl său!

La locul indicat au fost direcționate ambulanța de terapie intensivă, cea SMURD și o alta de la SAJ. Victima a fost găsită în stare de conștiență, cu respirație grea, însă totuși cooperant. S-a acordat asistență medicală de urgentă la fața locului și s-a alertat echipajul de salvare aeriană pentru a fi transferat pe calea aerului către o clinică de specialitate cu ajutorul elicopterului SMURD.
Tânărul a fost preluat de aeronavă de pe terenul de fotbal din Rodna și transportat la o clinică din Târgu Mureș.

Din câte se pare, în momentul producerii grozăviei, tânărul era singur acasă, el locuind doar cu tatăl său iar mama îi este decedată. Împușcătura a fost auzită de un unchi ce locuia în imediata vecinătate. Tânărul a vrut să se împuște în inimă, însă alicele i-au pătruns în zona axilei stângi. Criminaliștii au deschis dosar penal.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"