Home » Mesager24.ro a anticipat corect: Kaufland își va deschide supermarket la Năsăud, pe amplasamentul sediului firmei Ineul!

Mesager24.ro a anticipat corect: Kaufland își va deschide supermarket la Năsăud, pe amplasamentul sediului firmei Ineul!

Publicat de Radu SÎRBU
4834 Vizualizari
  • tranzacția ar fi implicat între 1,5 și 1,7 milioane de euro!

Anunțată de cotidianul nostru, în premieră, încă din luna octombrie a anului trecut, intenția celor de la Kaufland România de a deschide un supermaket la Năsăud, pe amplasamentul sediului fostei fabricii Ineul (circa 2 hectare), a fost oficializată astăzi, când reprezentații retailerului german au avut o întâlnire cu primarul Dorin Vlașin.

”Da, reprezentanții Kaufland și-au anunțat venirea lor la Năsăud, cu disponibilitate de angajare între 80 și 100 de persoane, ceea ce este un lucru extraordinar pentru întreaga zonă, mai ales pentru orașul nostru. Vor construi de la zero noul supermagazin, cu 200 de locuri de parcare auto, galeria comercială urmând să asigură și un punct culinar de tip grill. Foarte probabil că noul Kaufland să fie dat în folosință cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, ne-a spus în această seară primarul Dorin Vlașin.

Va fi cel de-al cincilea supermarket ce va funcționa la Năsăud, după Blacteea, Lidl, Profi și Penny. Pentru Ineul cei de la Kaufland ar fi plătit între 1,5 și 1,7 milioane de euro!

Kaufland, al doilea cel mai mare jucător din comerţul alimentar local după cifra de afaceri din 2020, a ajuns la finalul anului trecut la 148 de magazine în România. În total, anul trecut, Kaufland a investit în România 375 mil. euro, un buget record pentru companie şi pentru orice alt retailer, banii mergând atât către deschideri de noi unităţi, cât şi către remodelări, achiziţii de terenuri, logistică sau dezvoltarea portofoliului de articole.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Jaksirak 18 martie 2022 - 22:13

Bani să fie! Că supermarketuri avem… și români sunt speriați că vine foametea..😂😂😂😂😂😂😂, stați liniștiți dragi năsăudeni, foametea nu vine cu magazinele pline…!👍👍👍

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"