Home » Miron Construct | Beclean | Constructie Case si Servicii Amenajari Interior-Exterior

Miron Construct | Beclean | Constructie Case si Servicii Amenajari Interior-Exterior

Publicat de Marian
2751 Vizualizari

Construiţi cu noi casa mult dorită! Dacă doriţi să proiectaţi, construiţi, extindeţi sau reamenajaţi construcţii sau case.

Oferim servicii de amanajări interioare şi amenajări exterioare, executăm o întreaga gamă de construcţi de la lucrări mici până la lucrări foarte complexe, construcţi civile (case la roşu) şi industraile (hale/structuri), lucrări de interior sarpante, terase la construcţi, garduri, lucrări de instalaţii sanitare şi electrice, lucrări de izolaţii termice, lucrări de vopsire, zugrăveli, lucrări de tâmplărie şi dulgherie.

Una dintre cele mai importante dimensiuni ale SC MIRON-CONSTRUCT SRL presupune realizarea de parteneriate cu dezvoltarea de proiecte imobiliare de pe piaţa romanească. Acest lucru permite accesul clientilor noştri la o ofertă amplă de locuinţe complexe rezidenţiale, de spaţii comerciale sau birouri.

Constructii civile, industriale, decoratiuni interioare,servicii de amanajării interioare şi amenajări exterioare,executăm întreaga gamă de construcţi de la lucrări mici până la lucrări foarte complexe, construcţi civile (case la roşu) şi industraile (hale/structuri), lucrări de interior sarpante, terase la construcţi, garduri, lucrări de instalţii sanitare şi electrice, lucrări de izolaţii termice, lucrări de vopsire, zugrăveli, lucrări de tâmplărie şi dulgherie una dintre cele mai importante dimensiuni ale SC MIRON CONSTRCT presupune realizarea de parteneriate cu dezvoltarea de proiecte imobiliare de pe piaţa romanească. Acest lucru permite accesul clientilor noştri la o ofertă amplă de locuinţe complexe rezidenţiale, de spaţii comerciale sau birouri.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"