Home » Restaurant ”Casa Albă” Năsăud, loc de răsfăț culinar dar și de organizare de evenimente fără cusur !

Restaurant ”Casa Albă” Năsăud, loc de răsfăț culinar dar și de organizare de evenimente fără cusur !

Publicat de Radu SÎRBU
1868 Vizualizari

Aţi visat vreodată la un ospăţ în care relaxarea și buna dispoziţie sunt mai presus de falsele reguli de etichetă? La un loc cu totul deosebit, rupt de realitatea cotidiană, în care bucatele alese sunt pe săturate, iar liniștea restaurantului vă face să puteţi savura cu adevărat preparatele culinare deosebite? Restaurantul ”Casa Albă” din Năsăud este singur alegerea perfectă ! Proprietarii restaurantului, Ionela și Pavel Grozav, vă așteptă să le treceţi pragul pentru o experienţă culinară deosebită!

Bucatele alese cu grijă, servite în porții generoase astfel ca ospățul să fie cu adevărat regesc, vă stau la dispoziție într-un meniu variat.

Situat pe strada Mihai Eminescu din Năsăud, la nr. 1 E, chiar în vecinătatea podului de la Valea Caselor, Restaurantul Casa Albă” și-a creat deja renumele, fiind cunoscut pentru porțiile delicioase de mâncare, preparate cu grijă în meniuri îndestulătoare.

În plus, restaurantul ”Casa Albă” este alegerea ideală pentru orice fel de eveniment, cu un serviciu de organizare ireproșabil. Așa că nu stați pe gânduri, sunați și rezervați la numărul de telefon:
0363 409 107. Puteți accesa locația și pe Facebook la următoarea adresă: https://www.facebook.com/Restaurant-Casa-Alba-785385534842313/

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"