Mascote Mickey & Minnie pentru Evenimente | Bistrita Nasaud

Publicat de Marian Iordachioaia

Cele mai originale mascote le gasiti la noi!

ORGANIZĂM EVENIMENTE PRIVATE

Cei care își doresc o petrecere de neuitat pentru copilul lor, au partenerul cel mai bun la dispoziție.

La fel companiile care doresc să organizeze evenimente private, pentru copiii angajaților sau pentru mici clienti pot apela la cei mai buni profesioniști de pe piață – Disney Party

Mickey si Minnie

Spiderman

Hello Kitty

Elsa

Anna Lady Bug

Batman

MOS CRACIUN SI DOAMNA CRACIUN

URSITOARE TRADITIONALE

URSITOARELE DISNEY

PICTURA PE FATA

MASINA DE BALOANE

HELIU si MODELABILE

Ai un eveniment?

Rezervare online

Vizitează pagina oficiala de Facebook

Cum functioneaza?

După ce am stabilit, împreună cu clientul, conceptul petrecerii, singura grijă a clientului este aceea de a se relaxa, pentru că este pe mâini bune! Profesioniștii Disney Party se vor ocupa, în cel mai mic detaliu, ca evenimentul să fie unul de neuitat!

 Avem în spate peste 5 ani de activitate, cu mii de evenimente reusite. Deținem personaje și mascote (Mickey ,Minnie -model unicat in România, Spiderman, Hello Kitty, Elsa si Anna din Frozen, Lady Bug, Batman, Patrula Cățelușiilor, pictură pe față, baloane si multe altele).

Organizam si diferite spectacole interactive pe diferite tematici (Craciun,Paste, 1 iunie, etc.) Spectacolele Disney Party se adreseaza intregii familii, cu precadere copiilor care sunt in cautarea modelelor si se afla la varsta in care se descopera. 

Trupa Disney Party calatoreste cu spectacolele si duce distractia, momentele de magie si amuzament la zilele oraselor, festivalurile pentru familie, evenimentele pentru copii sau corporate, targuri, Ziua Copilului (1 iunie), petrecerile de Paste sau de Craciun

Pentru informații suplimentare și oferte de pret

Pântea Andrada

manager

0766 892 732

andradapantea2017@yahoo.com

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"