Home » Violența asupra femeilor, fără sfârșit…

Violența asupra femeilor, fără sfârșit…

Publicat de Radu SÎRBU
46992 Vizualizari

La data de 5 martie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în incinta unui bar, din municipiul Bistrița, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Dumbrava, a fost agresată.

La fața locului, a fost identificat agresorul, fost concubin al femeii, un bărbat de 35 de ani, din Livezile. Împotriva acestuia, a fost emis un ordin de protecție istanbul escort provizoriu.

Cercetările în acest ca vor fi efectuate de către Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiul Bistrița, fiind întocmit dosar penal pentru lovirea sau alte violențe.

Tot la data de 5 martie, un echipaj mixt, format dintr-un polițist și un jandarm au intervenit la un eveniment sesizat în municipiul Bistrița. La fața locului, aceștia au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 37 de ani, din Bistrița ar fi fost agresată de concubinul ei,un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Maieru.

În urma celor constatate, polițistul a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru violență în familie. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului de Ordine Publică.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"