Home » Redacție Mesager24.ro
Publicat de Marian

Știri și Publicitate Mesager24.ro

Cine sunt cei care fac totul posibil

Jurnalist | Redactor & Reporter

Radu Sirbu

Este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. A debutat în presa scrisă în 2001 la Mesagerul de Bistrița-Năsăud, loc unde a activat ca redactor și reporter până în 2019. A colaborat cu ziarele Prosport și Libertatea. Este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Grafician & Web Designer

Marian Iordachioaia

Responsabil de partea tehnica, de grafica si designul website-ului Mesager24.ro. Asigura o buna conduita a stirilor redactate cat si a publicitatii care ruleaza pe website. Este de asemenea directorul companiei Mi2Design Agency Ro SRL

Corespondent in SUA

Domnița Ganea

Este corespondentul nostru din Statele Unite ale Americii care ne incanta cu povestirile si intamplarile fascinante de peste ocean. Rebrisoreanca de origine, ne impartaseste secrete despre viata si activitatile comunitatii romanesti din SUA de fiecare data cand are ocazia.

Colaborator Corespondent

Octavian Moldovan

Corespondentul nostru si contactul direct al localitatii Telciu, ne relateaza informatii si stiri de ultima ora transmitand uneori live pe pagina facebook Mesager24 direct de la fata locului. 

Bine ai venit în echipă, Tavi!

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"