Home » Deputatul PNL Robert Sighiartău: ”Libertate, morală creștină, democrație și patriotism, respect pentru viață, demnitatea umană și familie, piață liberă și solidaritate. Sunt valorile în care cred”

Deputatul PNL Robert Sighiartău: ”Libertate, morală creștină, democrație și patriotism, respect pentru viață, demnitatea umană și familie, piață liberă și solidaritate. Sunt valorile în care cred”

Publicat de Radu SÎRBU
318 Vizualizari

În politică, precum în viață, nu clădești pe nisip. Trebuie să ai ceva solid la temelie: libertate, morală creștină, democrație și patriotism, respect pentru viață, demnitatea umană și familie, piață liberă și solidaritate. Sunt valorile în care cred. Cine vă spune că sunt învechite, depășite și contrare modernității acela e un politician sau formator de opinie străin de însăși eșența vieții. Adică străin de Binele așezat pe valorile Decalogului și ale Libertății. Aceste valori stau la temelia marii civilizații occidentale, au fost puse la baza Uniunii Europene de părinții ei fondatori. Nu sunt piese de muzeu cum ar dori unii foarte vocali astăzi. Ele trebuie apărate și aduse, peste tot, în viața oamenilor care trăiesc aici și acum”, transmite deputatul liberal Robert Sighiartău.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"