Home » Atențiune! De mâine, 4 noiembrie, delicioasele produse ale Cofetăriei artizanale ”Galara Lux” pot fi găsite și la Năsăud, în noua locație de peste drum de Profi! Deschiderea oficială are loc la ora 14:00, cu multe surprize dulci pentru dumneavoastră!

Atențiune! De mâine, 4 noiembrie, delicioasele produse ale Cofetăriei artizanale ”Galara Lux” pot fi găsite și la Năsăud, în noua locație de peste drum de Profi! Deschiderea oficială are loc la ora 14:00, cu multe surprize dulci pentru dumneavoastră!

Publicat de Radu SÎRBU
5994 Vizualizari

Iubitorii de dulce sunt așteptați mâine la Năsăud, pe Bulevardul Grănicerilor, vizavi de magazinul Profi, la deschiderea cofetăriei ”Galara Lux”, eveniment care va avea loc la ora 14:00. Amfitrionii dau asigurări că cei care le vor trece mâine pragul vor fi întâmpinați cu prăjituri delicioase și multe surprize dulci!

Încă din 2019, data ”nașterii”, obiectivul declarat al Cofetăriei artizanale ”Galara Lux” este acela de a dezvolta piața de produse artizanale și de a oferi gurmanzilor preparate de cea mai înaltă calitate, pentru a satisface toate gusturile.

Conceptul ”Galara Lux” se referă la preparate care ne-au înfrumusețat copilaria, care astăzi au căpătat o formă modernă, dar și-au păstrat gustul și calitatea de demult. ”Dulcele de acasă” este motto-ul după care s-a ghidat creatorul Adina Blaga.

Așadar, mâine, cu începere de la ora 14:00, sunteți așteptați la Cofetăria ”Galara Lux” din Năsăud pentru a degusta preparate artizanale cu ingrediente de top!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"