Home » 10 cazuri noi de Covid și 1 deces, azi, în BN. Vezi localitățile de unde sunt noii infectați

10 cazuri noi de Covid și 1 deces, azi, în BN. Vezi localitățile de unde sunt noii infectați

Publicat de Radu SÎRBU
1737 Vizualizari

Potrivit raportărilor zilnice ale Grupului de Comunicare Strategică, la data de 4 octombrie, în județul Bistrița-Năsăud numărul noilor cazuri de infectare cu Covid este de 10, după efectuarea a 182 de teste. Cazurilor noi de Covid provin din:

Bistrița – 1

Livezile – 1

Prundu Bârgăului – 1

Rebrișoara – 1

Șieu Măgherul – 1

Șintereag – 3

Tiha Bârgăului – 2

Printre noii infectați cu Covid se numără doi elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița (clasa a II-a și clasa a VI-a), trei angajați de la o unitate medico-socială din județ, doi asistenți medicali și un caz la personal auxiliar, precum și un beneficiar de la un centru de îngrijire pentru vârstnici.

Pe de altă parte, azi a fost anunțat încă un deces al unei persoane din Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei de Covid-19, bilanțul ajungând la 107 decese.

La nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.835 de cazuri noi, din doar 13.770 de teste (13,3%), iar numărul pacienților la Terapie Intensivă a urcat la 598 – nou record.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"