Home » 17 APRILIE 2024 este data la care se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal, în Municipiul Bistrița și în localitățile componente CU EXCEPȚIA CARTIER UNIREA!

17 APRILIE 2024 este data la care se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal, în Municipiul Bistrița și în localitățile componente CU EXCEPȚIA CARTIER UNIREA!

Publicat de Radu SÎRBU
248 Vizualizari

📌 IMPORTANT! În Cartier Unirea pubela galbenă se va colecta miercuri 24 APRILIE 2024! S-a făcut această modificare în programul de colectare pentru a îmbunătăți serviciile de colectare a deșeurilor reciclabile! Cartierul Unirea începe de la străzile Agrișului – Zmeurei – Strugurașului – Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu.

✅ Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme. Este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

ℹ️ Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 17 APRILIE 2024 și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

‼️ Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal. De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare.

🔎 Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud, te rugăm să accesezi www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"