Home » 175.000 de euro au fost alocați comunei Dumitra prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar

175.000 de euro au fost alocați comunei Dumitra prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar

Publicat de Radu SÎRBU
578 Vizualizari

După cum ne-a declarat primarul Gheorghe Bălăjan este vorba de proiectul intitulat “Împreună pentru viitor”, ce este în curs de implementare, de la începutul acestui an școlar, la Școala Gimnazială din comuna Dumitra. Grupul țintă îl reprezintă elevi de gimnaziu, care beneficiază de o masă caldă și de activități de tip after school, precum și de organizarea de activități extracurriculare, cum ar fi participarea la tabere și excursii.

”Proiectul se derulează pe o perioadă de 3 ani, iar scopul principal îl reprezintă prevenirea abandonului și reducerea părăsirii timpurii a școlii și, implicit, creșterea ratei de tranziție de la învățământul secundar inferior – gimnazial la învățământul secundar superior – liceu sau învățământ profesional și tehnic.

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, crezul meu rămâne neschimbat: investim în învățământ, investim în viitorul copiilor! Educația este pe primul loc la Dumitra!” a ținut să transmită primarul Gheorghe Bălăjan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"