Home » 71 de angajați ai SAJ BN vor fi testați de coronavirus, după ce o asistentă medicală de la Stația Bistrița a fost depistată pozitiv

71 de angajați ai SAJ BN vor fi testați de coronavirus, după ce o asistentă medicală de la Stația Bistrița a fost depistată pozitiv

Publicat de Radu SÎRBU
2083 Vizualizari

Anunțul a fost făcut în această seară de managerul unității, medicul Annabella Muzsi, după ce asistenta respectivă a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Și soțul asistentei a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind momentat internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
Potrivit celor afirmate de Annabella Muzsi, asistenta depistată pozitiv a purtat echipament de protecție în timp ce își desfășura activitatea în incinta instituției.

Dovada a responsabilității sale este și faptul că în momentul în care soțul ei a devenit simptomatic, a solicitat înlocuirea sa din tura operativă programată și nu a ieșit în teren.

În ceea ce îl privește pe soțul asistentei din cadrul SAJ Bistrița-Năsăud, acesta este internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, însă nu este intubat.

Până în prezent, doi angajați ai SAJ Bistrița-Năsăud, care au intrat în contact cu asistenta confirmată pozitiv și care au fost plasați în izolare la domiciliu, au fost testați, rezultatele fiind negative”, a declarat pentru presă Annabella Muzsi.

De asemenea, directoarea SAJ Bistrița-Năsăud a mai anunțat, începând de luni, tot personalul de la Stația Bistrița va fi testat pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus. Este vorba despre un număr total de 71 de angajați, respectiv: 50 personal medical și ambulanțieri și 21 de salariați din sfera administrativ-economică.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"