Home » A trăit spaima vieții lui! Un bărbat din Rebra susține că niște indivizi necunoscuți i-au pus pușca în gât și l-au bătut în timp ce cobora de la munte

A trăit spaima vieții lui! Un bărbat din Rebra susține că niște indivizi necunoscuți i-au pus pușca în gât și l-au bătut în timp ce cobora de la munte

Publicat de Radu SÎRBU
2722 Vizualizari

Un crescător de animale din Rebra, Ionel Grozav, a trăit clipe de groază în noaptea de marți spre miercuri din această săptămână, în zona munților Rodnei. Omul ne-a povestit că în timp ce cobora de stâna unde își are animalele, într-o mașină condusă de un consătean de-al său, un autoturism de teren le-a blocat intempestiv calea.

Din acel jeep s-au coborât 4 indivizi pe care nu îi cunosc, ce au tăbărât pe noi. Credeau că suntem braconieri, degeaba le-am spus că suntem crescători de oi, ei nu ne-au crezut și ne-au pus armele în gât și ne-au agresat fizic. Am reușit să anunț telefonic incidentul prin 112, agresorii făcându-se nevăzuți în acel moment. Am înțeles că ar fi de prin zona Anieșului. Oricum, știu că polițiștii au deschis o anchetă în acest sens. Am rămas cu traume după acest eveniment neplăcut și mă voi prezenta la medicul legis pentru a-mi scoate certificat doveditor de vătămare corporală”, ne-a declarat Ionel Grozav, care a mai spus că nu se va lăsa până când agresorii lui nu vor fi trași la răspundere.

Incidentul ne-a fost confirmat de către purtătorul de cuvât al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, o anchetă fiind deschisă de către Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"