Home » ”Acasă în siguranță!”, campanie de prevenire derulată de Protecția Civilă din Năsăud

”Acasă în siguranță!”, campanie de prevenire derulată de Protecția Civilă din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
260 Vizualizari

Data de 13 februarie 2024 a fost un bun prilej pentru reprezentanții Protecției Civile din cadrul Primăriei orașului Năsăud de a se afla din nou alături de cetăţeni, cu recomandări pentru protecţia în situaţii de urgenţă şi materiale informative dedicate unor evenimente de referinţă.

Concret, astăzi a fost marcată ”Ziua Informării Preventive”. Având sloganul ”Acasă în siguranță!”, activităţile de informare în această zi au ca scop conştientizarea de către cetăţeni a pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării regulilor de comportare în situaţii de urgenţă.

După cum ne-a informat inspectorul șef Florin Tupcil, principale obiective au constat în derularea campaniei de informare menite să conştientizeze cetăţenii asupra pericolelor la care se expun în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice situaţiilor de urgenţă, crearea comportamentului preventiv şi atitudinii proactive în rândul comunităţii în vederea reducerii semnificative a numărului victimelor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"