Home » Adunarea generală a Asociației Județene de Fotbal BN a decis că pe lângă finala mare pentru desemnarea campioanei Ligii a 4-a să se joace și finala mică pentru bronzul campionatului

Adunarea generală a Asociației Județene de Fotbal BN a decis că pe lângă finala mare pentru desemnarea campioanei Ligii a 4-a să se joace și finala mică pentru bronzul campionatului

Publicat de Radu SÎRBU
580 Vizualizari

Desfășurată aseară, Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud a aprobat și programul competițional din perioada de primăvară-vară 2024 al Ligii a 4-a. Astfel, ca noutate s-a hotărât ca după terminarea sezonului regular ocupantele locurilor 2 din cele două serii să joace o dublă manșă pentru ”bronzul” campionatului. Primul meci al acestei finale mici se va juca pe terenul ocupantei locului secund din Seria Nord.

Reamintim că finala campionatului se va juca între primele clasate, în sistem tur-retur, primul meci fiind programat pe terenul echipei clasate pe locul 1 în Seria Nord. Din Seria Nord, în lupta pentru titlu sunt angrenate Minerul Rodna (campioana en-titre și liderul clasamentului cu 31 de puncte, Silviultorul Maieru (28 de puncte) și Viitorul Livezile (24 de puncte), în timp ce din Seria Sud, Atletico Monor (prima clasată, cu 33 de puncte) și Dinamo Uriu (cu 27 de puncte) sunt ca și calificate în finale cu 7 etape înainte de finalul sezonului regular. Practic, această finală mare trebuie să se joace cel târziu pe data de 9 iunie, data limită de transmitere la FRF a formației campioane în vederea barajului de promovare în Liga a 3-a (Bistrița-Năsăud fiind împerecheată cu Satu Mare în acest baraj programat pe 16 și 23 iunie).

Să mai spunem că meciurile din campionat se vor relua de pe 7 aprilie, dar despre aceasta vom reveni la timpul potrivit.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"