Home » Alertă la Dumitra! Primul caz de coronavirus a pus pe jar o comunitate întreagă după ce DSP-ul a anunțat cu întârziere rezultatul pozitiv

Alertă la Dumitra! Primul caz de coronavirus a pus pe jar o comunitate întreagă după ce DSP-ul a anunțat cu întârziere rezultatul pozitiv

Publicat de Radu SÎRBU
4030 Vizualizari

Primul caz de infecție cu Covid-19 din comuna Dumitra a fost confirmat joi seara, însă persoana infectată a fost transportată la spital după 24 de ore, mai precis la SJU Bistrița. Mai mult, de-abia astăzi, după două zile de la aflarea rezultatului primarul Gheorge Bălăjan a fost anunțat de caz, fapt ce l-a revoltat peste măsură pe edil.

Este o bătaie de joc ce a făcut Direcția Județeană de Sănătate Publică, pentru că am aflat de acest caz care s-a abătut peste Dumitra la aproape 48 de ore de la anunțarea rezultatului. În tot acest interval de timp, familia bărbatului de 71 de ani infectat cu coronavirus a putut circula liber, membrii acestei familii fiind de mai multe ori la cel mai căutat magazin din Dumitra. Vă dați seama câtă lumea ar putea fi infectată ? Imediat după ce am aflat, am dispus închiderea acestui magazin și dezinfecția, iar acum așteptăm ancheta epidemiologică pentru a vedea ce și cum!”, a tunat primarul Bălăjan. Potrivit edilului, starea primul dumitrean cu coronavirus este gravă, el fiind internat la Terapie Intensivă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"