Home » Amendă de 3000 de lei pentru un bărbat din Țigău după ce inspectorii ADI Deșeuri BN au constatat că a aruncat de deșeuri în natură

Amendă de 3000 de lei pentru un bărbat din Țigău după ce inspectorii ADI Deșeuri BN au constatat că a aruncat de deșeuri în natură

Publicat de Radu SÎRBU
107 Vizualizari

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud verifică periodic zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură din tot județul nostru, pentru a preveni și combate acest fenomen.

În urma unei acțiuni de acest fel, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a fost identificat și sancționat cu suma de 3.000 lei persoana D.I. din localitatea Țigău, comuna Lechința, care a aruncat deșeuri în zona ”La Ou” care se află pe drumul agricol ce face legătura între cele 2 localități.

Trist este faptul că toate deșeurile pe care acest individ le-a aruncat în natură sunt colectate de operatorul de salubritate Supercom atât în programele de colectare, cât și în cadrul campaniilor gratuite pentru deșeuri voluminoase sau vegetale.

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua să supravegheze zonele predispuse la abandon de deșeuri în natură atât prin supraveghere video, cât și prin controale la fața locului alături de Jandarmeria Bistrita.

Haideți să le punem pe toate la locul lor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"