Home » Amenzi de peste 130.000 de lei după ce polițiștii bistrițeni au dat iama în comercianții de flori

Amenzi de peste 130.000 de lei după ce polițiștii bistrițeni au dat iama în comercianții de flori

Publicat de Radu SÎRBU
858 Vizualizari

La data de 6 martie a.c., 26 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Poliției municipiului Bistrița au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu flori, produse ornamentale și accesorii.

Astfel, pe raza municipiului Bistrița, au fost efectuate controale și verificări de specialitate la 30 de operatori economici ce își desfășoară activitatea în spații de interior, florării sau depozite de flori. De asemenea, au fost verificați 46 de operatori economici, ce își desfășoară activitatea, temporar, prin intermediul comerțului stradal.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate un număr total de 59 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 136.000 lei (55 prevăzute și pedepsite de Legea 12/1990 și 4 prevăzute de O.U.G. cu nr. 28/1999, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale). Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au dispus confiscarea de numerar, în sumă de 1.774 lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"