Home » Apel umanitar: O familie cu doi copii are nevoie de ajutor după ce i-a ars casa!

Apel umanitar: O familie cu doi copii are nevoie de ajutor după ce i-a ars casa!

Publicat de Radu SÎRBU
3897 Vizualizari

În dimineața aceasta am primit un mesaj de la Ioana Bontaș din comuna Maieru: ”Vin cu rugaminte la dumneavostră. Dacă aveți bunăvoința și posibilitatea să donați bănuți, haine, orice…Este vorba despre sora mea mai mare. Le-a ars casa de tot și au rămas în drum. Dacă aveți bună voința să ajutați cu 10, 20 de lei. Ca să poată să-și facă macăr o cameră. Bunul Dumnezeu să vă înzecească înapoi ajutorul”

Rugând-o să-mi dea mai multe amănunte despre necaz, femeia mi-a spus că el s-a întâmplat pe 11 mai, la o locuință de pe strada Miriștei din municipiul Vatra Dornei, incendiu despre care a scris presa din zonă. Nenorocirea ar fi pornit de la un coș de fum, însă cert este că familia Afloarei, ce are doi copilași, un băiat în vârstă de 1 an și jumătate și o fetiță de 6 ani, a mai rămas doar cu hainele de pe ei.

”Dacă se pot strânge lucruri, haine, obiecte casnice, dar și cuie, saci de ciment, etc., ele se pot aduce în comuna Maieru, pe strada Șes, la nr. 690, unde locuim noi, pentru a putea fi transferate ulterior la Vatra Dornei”, ne-a mai spus Ioana Bontaș, care ne-a lăsat și un cont bancar dar și numere de telefon care pot fi folosite de către cei care doresc să ajute această familie ce a rămas pe drumuri.

IBAN: RO22 BREL 0005 5279 4326 0100
Beneficiar: Georgiana Loredana Afloarei
Adresa beneficiarului: Str Miristei nr 10, 725700, Suceava, Vatra dornei, RO

0787 765 103 – Georgiana Afloarei, 0744 138 678 – Alexandru Afloarei, 0755 521 210 – Ioana Bontaș.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"