Home » Atleta Paraschiva Borș nu-și dezminte renumele de campioană: medalie de bronz la Campionatul European Master de Cros din Portugalia!

Atleta Paraschiva Borș nu-și dezminte renumele de campioană: medalie de bronz la Campionatul European Master de Cros din Portugalia!

Publicat de Radu SÎRBU
311 Vizualizari

În ultimul sfârșit de săptămână, orașul portughez Braga a găzduit Campionatul European Master de Cros, din delegația României făcând parte și campioana națională și balcanică Paraschiva Borș.

Și de această dată, soția primarului comunei Maieru – Vasile Borș, a reușit să urce pe podium, o postură onorantă cu care ne-a obișnuit. Astfel, Paraschiva Borș a reușit să obțină medalia de bronz în cursa de 8 kilometri, la categoria de vârstă + 55 ani, într-o probă la care au participat 33 de sportive.

Cu un timp de 29 minute 14 secunde, Paraschiva Borș a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului, în timp ce pe primul loc s-a clasat britanica Susan Ridley (28 min. 01 sec.) iar pe locul doi a venit spanioloaica Marisol Ramos Leon (29 min. 01 sec.). În aceeași cursă, au concurat încă două românce: Gloria Suciu (locul 17) și Cristina Ciobanu (locul 21).

”Mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și susținere!”, a ținut să transmită Paraschiva Borș pe rețelele de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"