Home » Au spart și furat dar acum li s-a înfundat!

Au spart și furat dar acum li s-a înfundat!

Publicat de Radu SÎRBU
1257 Vizualizari

Este vorba de doi bărbați de 28 și 49 de ani din Crainimăt și Bistrița, care de ieri au fost reținuți de polițiști, fiind cercetați pentru furt calificat. Ce cei doi, în cursul lunii iulie și august anul acesta, ar fi pătruns în incinta a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Bistrița, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare.

Dintr-o magazie a două societăți comerciale, în cursul lunii iulie a.c., ar fi sustras 11 butelii încărcate cu propan, conductori electrici de pe utilaje, 5 pachete de cablu și un cablu de cupru de alimentare, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 42.500 de lei.

În cursul lunii august a.c., din incinta unui service auto ar fi sustras mai multe truse de scule și aparatură destinată reparării autoturismelor, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 32.000 lei.

Polițiștii au reușit până în acest moment recuperarea parțială a prejudiciului.

Față de cei doi bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore fiind ulterior introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Persoanele bănuite de comiterea faptelor urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale cât și pentru recuperarea în întregime a prejudiciului.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"