Home » Bate vânt de primăvara…

Bate vânt de primăvara…

Publicat de Radu SÎRBU
1188 Vizualizari

A venit primăvara, liga națională de handbal feminin mai are doar 9 etape până la final. Unele echipe și-au stabilit loturile pentru sezonul următor, unele sunt în curs de finalizare a transferurilor, altele nu se grăbesc înca. Unele echipe își vor atinge obiectivele stabilite la începutul campionatului, altele nu. Cele care își vor atinge obiectivele, vor avea parte de laude, vor fi mediatizate. Cele care nu vor reuși, vor căuta să o ia de la capăt în sezonul următor.

În această perioadă se discută despre realizarea transferurilor unor jucătoare, despre zvonul discuțiilor cu anumite jucătoare, pentru a fi transferate, despre dorința suporterilor de a fi aduse la echipa lor de suflet jucătoare cunoscute sau tinere talentate.

Tot la capitolul zvonuri, circulă unele despre îndepărtarea unor antrenori, care nu și-au realizat obiectivele sau cei care nu sunt pe placul conducătorilor de cluburi. Păi cum vine asta? Antrenorul este cel pe care trebuie să-l inlăturăm de câte ori o echipă nu merge bine, chiar dacă nu iși îndeplinește obiectivele? Doar antrenorul este responsabil pentru rezultate? Jucătoarele care sunt la final de contract și fac figurație pe teren nu au nicio vină? Cei care se ocupă de ofertare și au transferat dupa părerea lor de specialiști, dar nu ceea ce au solicitat antrenorii, ei nu au nicio vină?

La fel, acestor angajați, cu responsabilitați de transferuri, dacă li se întocmește o listă de prioritați, ei nu reușesc să aducă pe nimeni din primele 3 opțiuni, atunci nu ar trebui să auzim și despre ei … niște zvonuri? Când spun despre primele 3 opțiuni, nu mă gândesc la campioane mondiale sau jucătoare care iși încheie contractul cu Gyor sau TSKA, este vorba despre niște jucătoare foarte tinere!

Ca suporter, eu aș vrea să nu mai aud zvonuri despre rezilierea contractelor cu antrenorii, eu aș vrea să aud doar despre stabilitate, despre încrederea în oameni. Aș vrea să aud despre stabilirea unor obiective îndrăznețe, la care să putem visa. Antrenorii au nevoie de jucătoarele pe care le văd ei în sistemul lor de joc, conducătorii trebuie să se dea peste cap să le aducă jucătoarele de care au nevoie. Nu în ultimul rând, jucătoarele nu trebuie să uite că trebuie să joace până în ultima zi la echipa care le platește încă, altfel își pot șifona rău blazonul.

Octavian MOLDOVAN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"