Home » Beclean: A dat 9300 de lei pe niște tinichele lăudate a fi din aur!

Beclean: A dat 9300 de lei pe niște tinichele lăudate a fi din aur!

Publicat de Radu SÎRBU
1002 Vizualizari

Doi bărbați bănuiți de înșelăciune și complicitate la înșelăciune au fost identificați, depistați și reținuți pentru 24 de ore, de polițiștii din Beclean. Prejudiciul, în valoare de 9300 de lei, a fost recuperat integral

În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal de înșelăciune și complicitate la infracțiunea de înșelăciune, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în dimineața de 17 martie a.c., un bărbat de 66 de ani, din Beclean, care se afla pe o stradă din oraș, ar fi fost abordat de doi bărbați, iar unul dintre aceștia, sub pretextul că a rămas fără bani și dorește să ajungă în Italia, i-ar fi oferit spre vânzare mai multe bijuterii, asigurându-l că sunt din aur. Bărbatul din Beclean i-ar fi oferit suma de 9300 de lei în schimbul bijuteriilor (100 de grame). Ulterior, ajuns la o casă de amanet, bărbatul din Beclean a constatat faptul că bijuteriile achiziționate nu sunt din aur și a sesizat Poliția.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați de 30, respectiv 32 de ani, ambii din județul Vâlcea și au recuperat în totalitate prejudiciul, urmând a fi restituit păgubitului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii de la investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Beclean, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la infracțiunea de înșelăciune.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"