Home » Bulgărele Covid pare de neoprit: Record de infectări și decese în Bistrița-Năsăud, dar și în țară, în ultimele 24 de ore

Bulgărele Covid pare de neoprit: Record de infectări și decese în Bistrița-Năsăud, dar și în țară, în ultimele 24 de ore

Publicat de Radu SÎRBU
1946 Vizualizari

Un nou de infectări cu noul coronavirus s-a înregistrat în județul Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore, și anume: 124 de cazuri noi după efectuarea a 405 teste! Printre aceștia se numără angajați de la Primăria Bistrița, Poliția Locală Bistrița, un polițist din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, un medic din Năsăud, două cadre didactice, 4 elevi și angajați ai unor agenți economici. La nivel de județ, incidența cazurilor de CoVid-19 în ultimele 14 zile este de 2,53 la mia de locuitori.

În același interval, cinci pacienți au decedat în contextul în care au fost infectați cu Covid.

Au fost ajunțate încă 5 decese în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de Covid-19, bilanțul ajungând la 146. Iată date despre aceste decese oferite de Instituția Prefectului BN:

Decesul nr. 142: Bărbat, 73 de ani, internat în 26 octombrie la Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută), unde a decedat în 1 noiembrie, ora 20.35. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, fibrilație arterială, sechele accident vascular cerebral.

Decesul nr. 143: Bărbat, 73 de ani, internat în 31 octombrie la Secția Medicină Internă (suspiciune infecție Covid-19, insuficiență renală), unde a decedat în 1 noiembrie, ora 08.10. La internare, din UPU avea puse diagnosticele: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, demență – Alzheimer.

Decesul nr. 144: Bărbat, 55 de ani, internat în 1 noiembrie la Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută), unde a decedat în 2 noiembrie, ora 01.30. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, bronhopneumonie cronică obstructivă.

Decesul nr. 145: Femeie, 74 de ani, internată în 2 noiembrie la Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, examen CT cu aspect sugestiv pentru infecția cu Covid-19, cu afectare pulmonară critică), unde a decedat în aceeași zi, la ora 02.30. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, fibrilație arterială, infarct miocardic (în antecedente).

Decesul nr. 146: Femeie, 65 de ani, internată în 29 octombrie la Secția Boli Infecțioase (suspiciune infecție cu Covid-19), transferată în ATI în 2 noiembrie, unde a decedat în aceeași zi, ora 12.00. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipotiroidism, hipertensiune arterială.

Și la nivel național este înregistrat un nou record de infectări cu SARS CoV-2, fiind înregistrate7.733 cazuri noi în ultimele 24 de ore. De asemenea, 974 de pacienți sunt internați în secțiile de terapie intensivă, iar alții 120 au decedat. În același interval au fost procesate 30.336 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"