Home » Carantina, prea grea pentru doi bărbați din Năsăud și unul din Rebrișoara. În replică, polițiștii i-au ”ușurat” de 2.000 de lei

Carantina, prea grea pentru doi bărbați din Năsăud și unul din Rebrișoara. În replică, polițiștii i-au ”ușurat” de 2.000 de lei

Publicat de Radu SÎRBU
659 Vizualizari

Ieri, în urma verificărilor efectuate la persoanele față de care a fost dispusă măsura carantinei sau izolării la domiciliu, polițiștii din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat abateri pentru care au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, toate conform Legii 55/2020, în cuantum de 2000 de lei.

Astfel, polițiștii din Năsăud au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani și unul de 46 de ani din oraș, plasați în carantină la domiciliu, conform măsurii dispusă de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, au părăsit adresele stabilite.

Totodată, un bărbat de 31 de ani din Rebrișoara, plasat în carantină, nu au respectat măsura dispusă, nefiind găsit la adresa stabilită.

Măsurile dispuse au fost comunicate de polițiști Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO